cancelar
Mostrando los resultados de 
Buscar en lugar de 
Quiere decir: 

Mediterráneo #VolemAcollir (Queremos acoger)

Mediterráneo #VolemAcollir (Queremos acoger)

Buenas tardes,

 

Fuente: Casa Nostra, Casa Vostra  | Publicado el 14 ene. 2017

 

Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra.

 

(Queremos acoger a personas que huyen de las guerras, del hambre, de la persecución política, por motivos de orientación sexual o por sus creencias. Pero también queremos acoger aquellas personas que ya están aquí y siguen teniendo dificultades para desarrollar una vida digna. A todas estas personas les queremos decir: nuestra casa es su casa.)

 

Amb la participació de (Con la participación de):

Joan Manuel Serrat, Judit Neddermann, Sidonie, Manolo Garcia, Ismael Serrano, Gemma Humet, Gossos, Els Amics de les Arts, Jofre Bardagí, Antonio Orozco, Pablo López, Joana Serrat, Shuarma, Elèctrica Dharma, Santi Balmes, Marina Rossell, Estopa, Manu Guix i Feras Almalat.

 

(Restante información: https://www.youtube.com/watch?v=HMM0PCYWobw)

 

Mediterráneo  #VolemAcollir (Queremos acoger)

 

 

 

 

Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d'orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els ...
Mensaje 1 de 1
197 Visitas